Kuva henkilöstä DJ Taste

Kokeile päästä sisään pahamaineiselle Berghain-klubille näillä vihjeillä

Teknoväen ja alakulttuurien suosima Berghain-klubi Berliinissä alkaa olemaan miljoonien tuntema 2000-luvun yöelämän instituutio. Berghainin tiukka tavanomaisesta eroava ovipolitiikka jaksaa puhuttaa aina; ovelta on käännytetty teknopioneereja Richie Hawtinista Felix Da Housecattiin. On siellä ovella tullut itsekin käytyä käännytettävänä.

Näillä australialaisen Pulseradio-sivuston ohjeilla sisäänpääsy saattaa helpottua. Älä pukeudu liian hyvin, älä puhu vieraille, älä hymyile, älä näytä tavikselta, älä koita näyttää homolta jos et ole, älä näytä ulkopuoliselta, laske tarkkaan seurueessasi olevien naisten ja miesten määrä… Lista on pitkä.

Ja jos totta puhutaan niin viimeinen asia, jota oikea teknoklubi tarvitsee on "turisteja". Käyttäkää näitä vihjeitä siis vain tositarkoituksella ja menkää nauttimaan klubin antamista.

Lisää sisältöjä:

Kuva henkilöstä Mia Kemppainen

The Strokes tekevät comebackin

The Strokes ovat täällä taas, ja tekevät paluun tyylillä. Tässä erittäin surrealistisessa videossa etsitään kadonnutta filmimateriaalia ja seurataan bändin soittamista elokuvastudiossa. Effortlessly cool.

Kuva henkilöstä Mia Kemppainen

Blood Orangen uusi albumi julkaistiin kolme päivää etuajassa

Brittiläinen indieartisti Blood Orange AKA Dev Hynes on vuosien aikana tunnettu unimaisesta 80-popistaan. Freetown Sound on Hynesin on uusin albumi sitten vuoden 2013 Cupid Deluxe, joka räjäytti monen indienörtin tajunnan.  Katso alta Augustine, levyn ensimmäinen sinkku:

Kuva henkilöstä Katri Norrlin

Penny Dreadful päätettiin tyylillä

On arvostettava, kun asiat suunnitellaan kunnolla.

Penny Dreadful oli alusta asti suunniteltu tietyn pituiseksi, ja nyt kauniin haikea goottisarja tuli tiensä päähän, kolmannen tuotantokauden jälkeen.

Sarjaa ei ehditty sotkea venyttämällä, vaan sen tarina kulki (ja yhdistyi) eri tuotantokausilla. Suosittelenkin katsastamaan kokonaisuuden.

Eva Green on sarjan ehdoton timantti.

Kuva henkilöstä Katri Norrlin

Kiitos, Game of Thrones!

Oi, kutoskausi. Olet kohdellut meitä hyvin.

Samaa menoa ja meininkiä neloskausimaiseen tyyliin, ja kaksi vikaa jaksoa todella ylsivät eeppisyyteen (ja IMDB:ssä arvioon 10/10, cool).

Vielä ei jaksosta uskalla puhua, mutta on silti todettava JES. Tässä behind the scenesiä kymppijakson vaikuttavasta Kuninkaansatama-juonikuviosta.

(Video on spoileria täynnä, jos ei vielä viimoiseen jaksoon ole ehtinyt!)

Kuva henkilöstä Mia Kemppainen

Musiikin raskassarjalaiset yhdessä lavalla

Beyonce toi eilisten BET-Awardsien lavalle vieraakseen Kendrick Lamarin, ja he esittivät yhdessä Freedom-kappaleen Beyoncen Lemonade-albumilta. Vahva duo, vahva veto. 

Kuva henkilöstä Mia Kemppainen

Nicki Minaj hidastettuna kuullostaa Jay-Z:lta

Ehkä hauskin salaliittoteoria vähän aikaan: joko Nicki Minaj tai Jay-Z tekevät tupla-uraa, koska oikeasti he ovat SAMA HENKILÖ. Todisteita ei ole kauheesti enempää kun alla oleva video, missä samankuuloisuus tulee selvästi esille. Sattumaa?? 

Kuva henkilöstä Mia Kemppainen

Kanye Westin uusin video on hyvin NSFW

"Famous" on Kanye Westin uusin musiikkivideo/visuaali, jossa näemme alastomia A-luokan tähtiä makaavan isolla pedillä rivissä vierekkäin (Taylor Swift, Chris Brown, Rihanna, Anna Wintour, Donald Trump mm). Visuaali perustuu kuvataiteilija Vincent Desiderion maalaukseen "Sleep", ja on herättänyt kysymyksiä siitä, ketkä tähdistä ovat oikeasti olleet videossa, ja mitkä kehot ovat 3d-llä rakennettuja. Lopputeksteissä Kanye kiittää videossa esiintyneitä julkkiksia siitä, "että he ovat kuuluisia". Musiikkivideon voi kokonaisuudessan nähdä jos on Tidal-musiikkisivuston jäsen.

Kuva henkilöstä Katri Norrlin

Orange Is the New Blackin erinomaisesta neloskaudesta

Saako nyt jo puhua OITNB:n neloskaudesta?
Ehkä vielä pitää piilotella isoimpia spoilereita, mutta kovimmat fanit (kuten ehkä allekirjoittanutkin) ahmivat kauden jo heti viime viikonloppuna.
Tässä upean Uzo Aduban (Crazy Eyes) näkemyksiä kaudesta.
Ja jutussa puhutaan myös siitä lopussa tapahtuvasta asiasta, eli jos et ole katsonut kaikkia jaksoja, be warned!
Kuva henkilöstä Aleksanteri Hakaniemi

VIDCON SAAPUU EUROOPPAAN!

VidCon on maailman suurin faneille suunnattu nettivideokonferenssi. Pohjoismaiden suurin, kotimainen TubeCon on luotu VidConin jalanjäljissä ja SuomiTuben sisällöntuottajat ovat läpi aikojen avoimesti haikailleet Anaheimissa järjestettävän VidCon-tapahtuman perään! 

Nyt VidConiin osallistuminen ei vaadi enää kymmenen tunnin lentoa ja jetlageja, koska tapahtuma rantautuu vuonna 2017 Amsterdamiin! VidConhan on Suomen tapahtumaan verraten jopa jäljessä, koska TubeCon on jo rantautunut keväällä 2016 Ruotsiin ja ensimmäisiä TubeConeja pidetään lähitulevaisuudessa muissakin Euroopan maissa. 

Yhtäkaikki, nyt on ajettava ensivuoden kalenteriin tilaa toukokuun 8.-9. päivälle ja lentää kohti Amsterdamia! COOL!

Lähteet: http://www.prweb.com/releases/2016/international/prweb13505259.htm http://www.tubefilter.com/2016/06/22/vidcon-going-global-europe-australia/

Kuva henkilöstä Mia Kemppainen

Näe Carly Rae Jepsen japanilaisessa shampoo-mainoksessa

Carly Rae Jepsen ei ole ainoa stara joka on myynyt brändiään Japaniin, mutta pakko sanoa, että I Really Like You sopii japanilaisenn mainokseen mainiosti. 

Kuva henkilöstä Jaakko Keso

Haluan seurata tätä aamurutiinia

Mä pahoittelen siitä, että olen postannut hyvin harvakseltaan viime päivinä. Yksi syy on, että en ole törmännyt moniinkaan kiinnostaviin juttuihin, joita olisin välttämättä halunnut jakaa. Toiseksi olen puuhaillut FOLKille tulevien videoiden parissa ja ne ovat varanneet aivokapasiteettiani. Kaiken kukkuraksi mulla on ollut muita välttämättömiä menoja, jotka ovat sekoittaneet aikatauluja. 

Päivärutiini on siis muuttunut, ja siitä minulle on tullut jotenkin flegmaattinen olo. Vaikea keskittyä tiettyihin asioihin ja muutenkin koen, etten saa niin paljoa aikaiseksi kuin haluaisin. 

Kuuntelin pari päivää sitten hyvän podcastin, josta ajattelin ammentaa ohjeita omaan elämääni. Siinä käsitellään nykyään joka tuutista tulevia mindfulness-juttuja, mutta jotenkin sellaisella kiihkottomalla tavalla, että ohjeet alkavat oikeasti kiinnostaa. 

Tim Ferrissin podcastit on muuten muutenkin todella kovaa kuunneltavaa. Kannattaa selata tätä jaksovalikkoa, poimia sieltä otsikon perusteella kiinnostavalta vaikuttava aihe ja yllättyä positiivisesti.
 

Kuva henkilöstä Aleksanteri Hakaniemi

Viikon Kanavasuositus: KALENTERIKARJU

Näinä tubeaikoina kun kanavia syntyy +60 000 vuoteen, on hyvä et on tämmösiä kuraattoreita niinkun mä, jotka kertoo, et mitkä uudet kanavat kannattaa ottaa haltuun!

Kuraattoriaikojen alussa heitin FOLKin instavideoon, et somen kiinnostavin henkilö on snapchatistä tuttu, Suomen vanhin teini, Kalenterikarju. Nyt Karjutaivas laajentuu YouTubeen ja muunmoassa #pojatkinlukee-kampanjasta tutuks tullut Mikko Toiviainen avaa somessa uuden sivun edellisellä viikolla suositellun Stuunasen tapaan.

Jo ennen ensimmäistäkään tubevideota YouTube-verkosto Splayhin sainattu Kalenterikarju on yks mielenkiintosimmista tulevista tubetekijöistä, joka kannattaa pitää mielessä!

Kuva henkilöstä Katri Norrlin

Game of Thrones toteutti upean, inhorealistisen taistelun

Battle of the Bastards oli hemmetin hieno. Sekä itse taistelu että vähän yllättävämpänä lisänä Meereen-juonen edistäminen (ja hei, löytyykö muita, jotka fanittaisivat Dany & Yara -power couplea?!).

Ja se Sansan hymy jakson lopussa!

IMDB:ssä arvio keikkuu siellä kevyessä täydessä kympissä.

Tässä vähän behind the scenes -matskua. Hyvänä tärppinä esimerkiksi se, että tosiaan Kit Harington oikeasti seisoi häntä kohti vauhdikkaasti etenevien hevosten edessä...jaiks.

Kuva henkilöstä DJ Taste

Jamie Foxx leikkii träppäri Futuren isää mobiilimainoksessa

The Daddy of the Trap Daddies. Tällaista ajankohtaisella urbaanilla kultuurilla leikittelyä kaipaisi mainoksiin Suomessakin. Jenkeissä oli sunnuntaina isänpäivä. Näyttelijä Jamie Foxx esittää mainoksessa heinäkuussa Suomeen keikalle saapuvan atlantalaisräppäri Futuren pappaa.

Kuva henkilöstä Mia Kemppainen

MIKÄ ON SIMPSONWAVE?

Simpsonwave on internetin seuraava villitys. Mikä on tämä uusi mysteerinen ala-genre? Yle Folk teki hieman salapoliisityötä ja tulos oli tämä: Simpsonwave yhdistelee Vaporwave-kappaleita ja vanhaa The Simpsons-tv sarjan materiaalia ja muodostaa niistä psykedeelisiä ja 90-nostalgisia montaaseja. Jos jokin jäi epäselväksi niin kannattaa katsoa alhaalla oleva supersarkastinen video aiheesta.

Kuva henkilöstä Mia Kemppainen

Tämä sivusto opettaa sinulle kaiken, mitä sinun pitää tietää musiikin eri genreistä

Tämä kartta, joka aluksi näyttää yksinkertaiselta menee yksityiskohtaisesti läpi kaikki musiikin genret läpi historian. Zoomaa sisään ja löydät monelle tunnille puuhastelua ja baarireissuille paljon pätemisaiheita.

Kuva henkilöstä Mia Kemppainen

This is what you came for - Calvin Harris feat. Rihanna

Calvin Harriksen uusin This is What You Came For feat. Rihanna (joka oikeastaan voisi olla Rihanna feat. Calvin Harris) sekoittaa 00-luvun emotionaalisia trance synoja tropical house-dropin kanssa, ja lopputuote on mysteerinen ja kaunis.. Ja effortlessly cool, vaikka Rihannalta ei voisi muutakaan odottaa.

Kuva henkilöstä Katri Norrlin

Tupac-leffan teaserin tunnelma vakuuttaa

Ihmiset ovat tässä hieman kummastelleet, kuinka leffaan on löydetty noin Tupacin näköinen näyttelijä. Niinpä.

Notorious-leffa oli hyvä, Straight Outta Compton parempi. Mä en malta odottaa tätä.

Haluan nähdä, kuinka (vielä) melko tuntematon näyttelijä vetää pääosaroolinsa. Raakuus on hyvästä.

Mun mielestä erityisen siistiä on myös se, että Notorious-leffassa Biggietä näytellyt Jamal Woolard hyppää taas samoihin saappaisiin.

Kuva henkilöstä Mia Kemppainen

Red Hot Chili Peppers tekee paluun

RHCP tekee paluun - Danger Mousen tuottama levy herätti minussa ensin epäilyjä, mutta alan pikkuhiljaa lämmetä bändin paluulle. Postasin aikaisemmin bändin ilmestymisestä James Cordenin Carpool Karaokessa, mikä oli jo aika eeppistä itsessään. Katso myös bändin uusin musiikkivideo sinkulle Dark Necessities alta.

 

Regram @chilipeppers. I asked Flea to do the dishes and he really threw himself into it. #darknecessities #directorheaven

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

Kuva henkilöstä Aleksanteri Hakaniemi

Tältä Justin Bieber kuulostaisi vuonna -85!!

Nyt ollaan taas NEROKKUUDEN äärellä! Soundcloudin syövereistä löyty TRONICBOXin tekemä versio Justin Bieberin What do you mean -hitistä, eikä se ole mikä tahansa remix. Tässä versiossa Bieber kiidätetään aikaan, mitä tämä ei ole edes nähnyt, vuoteen 1985. 
 
Huhh tää on kova!
Kuva henkilöstä Aleksanteri Hakaniemi

Viikon KANAVASUOSITUS: STuunanen!

STuunanen, eli Sami Tuunanen, on tullut suurelle yleisölle tutuksi tubettaja Soikun sympaattisena poikaystävänä, mutta ei se ansioluettelo siihen jää. STuunasen oma aktiivisuus eritoten Snapchatissa on tehnyt hänestä viimeisen vuoden aikana ison somenimen ja somealustavalloitus jatkuu nyt YouTubeen! 

Tuunanen on mielenkiintoinen ja älyttömän fiksu jäbä, joka on työllistänyt itsensä Arman Alizadin Armanin Maailma -firmassa muunmoassa kuvaten vasta tullutta Arman pohjantähden alla -ohjelmaa. 

Yhtäkaikki, suosittelen jo tässä kohtaa tilaamaan kanavan, jonka sisältö tulee mitä todennäköisemmin olemaan mielenkiintoista, laadukasta ja kypsempää. Let's see!

Kuva henkilöstä Jaakko Keso

Snowden kertoo, kuinka kansalaisia pidetään silmällä

Mä olen todella vaikuttunut siitä tavasta, jolla Vicen tuotantotiimi osaa pukea juttujensa aiheet trillerin muotoon. Eikä tuo ole edes mikään ihan hömppäjuttukaan. 

Edward Snowden kertoo ohjelmassa vakoilun ja hakkeroinnin saloista, sekä modaa puhelinta sillä tavalla, että epäilyttävät pukumiehet eivät pääse kannoille. Kuinkakohan moni katsoja teki saman perässä?