Yle FOLK pienrahoitus - Toteuta sisäinen vallankumouksesi!

FOLK on Ylen uuden, täysin uuden sukupolven ja aikakauden, vallankumouksellinen video- ja pienrahoituspalvelu, jonka tavoite on rakentaa digiaikautemme Kalevala meille ja koko maailmalle.

MIKSI?

Koska haluamme jokainen toteuttaa itseämme ja löytää onnen. Siihen tarvitaan vallankumouksellisia tekoja. Vuonna 2015 vallankumous ei kuitenkaan enää ole ulkoinen. Se on yksilöllinen, sisäisesti suoritettava ja henkilöä itseään mullistava. Se on pieniä tekoja. Ja kun tarpeeksi moni tekee pieniä hyviä tekoja, maailma ympärillämme muuttuu. Voit kun voitkin siirtää niitä kuuluisia vuoria, ja muuttaa maailmaa ympärilläsi ihan itse.

MITEN?

Murra kahleesi. Ylitä itsesi. Mullista maailmasi. Tee jotain upeaa! Toteuta kerrankin itseäsi, äläkä vain puhu siitä. Ja ennen kaikkea, taltioi se videon muotoon! Näytä tarinasi koko maailmalle. Ole esimerkki. Ole vaikuttaja. Ole insiraation kohde. #toteutahaaveesi, hae rahoitus alla olevalla lomakkeella ja tee se, mitä olet aina halunnut tehdä.

MITÄ?

Yle FOLK syntyi, koska aika on nyt vihdoin oikea. Yle FOLK tuli osaltaan muuttamaan Suomea ja maailmaa paremmaksi. Huomattavasti paremmaksi. Mitä enemmän meitä itsensä mullistajia on, sitä paremman maailman luomme ympärillämme.

Yle FOLK on viikottainen televisio-ohjelma TV2-kanavalla, kaikki tarinat yhteen nitova verkkosivu yle.fi/folk sekä tarinoita jakava kertoja sosiaalisen median alustoilla kuten Instagram, Facebook, Snapchat sekä Periscope. Enemmän kuin kanava, se on suomalaisten ihmisten yhteenliittymä, kohtaamispaikka ja täysin uuden energian synnyttäjä. Liike.

MILLOIN?

Milloin vain kun olet valmis. Rahoitusta voi hakea milloin vain. Itse tekijöistä koostuva neuvosto arvioi saapuneita hakemuksi viikottain, ja myöntää 200-2.000 euron stipendejä, pienrahoitusta per projekti. Ja koska raha ei ole ehtymätön luonnonvara, on ymmärrettävää, että valintaa on tehtävä eri hakijoiden kesken. Jos et saanut rahoitusta, niin itke hetki sikiöasennossa, ryhdistäydy ja tee vielä parempi hakemus. Hakemus on auki koko ajan.

KETKÄ?

FOLK on nimensä mukaisesti porukka, ihmisjoukko, joka kasvaa joka päivä. Meitä ajaa eteenpäin voima ja energia, joka on mullistava, muuttava ja positiivinen. Hyppää mukaan, ja muuta ei vain maailmaa ympärilläsi, vaan myös ja ennen kaikkea itsesi.

- Jan Zapasnik / Pääkuraattori