Robottipuku

Jani Lehtovirta on jo vuosien ajan rakentanut erilaisia robottipukuja. Uusin, vuodelle 2016 sijoittuva projekti on tietokoneohjattava puku, jonka leveys tulee olemaan 2,5 metriä ja korkeus huikeat 3 metriä.

Elämäni tubettajana

Savolainen Karoliina Tuominen kokeilee elämää tubettajana hänen omassa sketsisarjassaan. Mukana tubemaailman tutut haasteet ja trendit.

Carolla on asiaa

"Mulla on jatkuva tarve keksiä uusia tapoja tehdä maailmasta parempi paikka. Mun videoissa tuun kertomaan mun elämäntyylistä, tavoista, ajatusmaailmasta ja nostan näitä aiheita keskusteluun. Olen maailmanparantaja-hippi"

Maaginen Marla

Maaginen Marla on kertomus tytöstä, jonka todellisuudentaju hämärtyy taikuuden hiipiessä yllättäen hänen elämäänsä. Onko kaikki vain kuvitelmaa vai onko nenäverenvuodot merkki voimien heräämisestä?

Kahvin ehdoilla

Kalle Freese on nuori pikakahviyrittäjä, joka totuttelee startup-yrittäjyyteen San Franciscossa. Kahvin ehdoilla on lyhytdokumentti hänen päättäväisyydestä ja menestymiseen vaatimuksista.

Oma poika

Irakilainen turvapaikanhakija ystävystyy leskeksi jääneen suomalaismiehen kanssa, ja kummankin elämä muuttuu. Aimon ja Romeon arkea sävyttävät lämpö ja huumori, mutta myös pelko lähestyvästä päätöksestä.

Suomen Katusoittokeisari

Katusoittokeisari JPTH reissaa ryhmineen halki 2016-luvun Suomen kesän apunaan kitara ja hillitön määrä seikkailunhalua. Matkan varrella rokataan, riudutaan ja rakastutaan, mutta päästäänkö lopulta Suomen huipulle?

Maastamuuttajat

Monet suomalaiset unelmoivat muutosta ulkomaille, joillekin muutto taas on väistämätön pakko. Syitä lähtöön on yhtä monta kuin lähtijääkin. Maastamuuttajat kertoo näiden ihmisten tarinoita.

Tarinoita intohimosta

Tarinoita intohimosta on dokumenttiprojekti intohimoisista ihmisistä sekä tekemisen palosta. Jaksot pureutuvat erilaisten ihmisten intohimoon tekemisen kautta.

Roni Back - Suomi uudesta näkökulmasta

Suomi uudesta näkökulmasta! RoniTheGamer lähtee Helsingistä kiertämään Suomea tietämättä lainkaan, mitä matkan varrella tulee tapahtumaan. Mukana tietenkin drone!

Tahto Lyödä

Pekka "UncleSamPatriot" Luodeslampi sairastuu vakavasti kun keskushermostonkehityshäiriö ottaa vallan päätyen melkeen petipotilaaksi. Mutta hänellä on tahto, Tahto Lyödä!

Burma-päiväkirja

Burma-­päiväkirja on päiväkirjamainen minisarja, jossa nuori suomalaismies matkustaa Burmaan ja päänsä sisään. Sarja on rehellinen päänavaus matkailun miellyttävistä ja synkistä puolista.

Tuntematon Vlogilas

Vlogin tekeminen voi vaikuttaa helpolta, mutta tilanne perkelöityy, kun koko maailma taistelee sinua vastaan. Johannes, Dani ja Kettunen ovat tuntemattomia vlogilaita vastassaan absurdi ja outo todellisuus.

Ajatuksien pieni kirja

Ajatuksien Pieni Kirja -dokumentissa on kysytty 4-85- vuotiailta ihmisiltä, mitä he pitävät tärkeimpänä elämässä ja mikä heitä maailmassa pelottaa.

Suomibreikkiä Kansalle

Suomibreikkiä Kansalle syventyy suomalaisen breakdancekulttuurin eri osiin. Sarjassa tutustutaan alan koviin tekijöihin ja kerrotaan mitä on olla b-boy.

Jarin Pallo: Road to Kanada

Maailman mukavin harrastekiekkojoukkue Jarin Pallo sai erään saunaillan yhteydessä idean osallistua lajin maailmanmestaruuskisoihin, jotka pelataan Kanadassa. Dokumenttisarja kertoo heidän matkastaan.

Pöytä koreaksi

Mitä sitä söisi tänään? Mitä jos kokeilisi jotain uutta - ehkä korealaista ruokaa? Pöytä koreaksi on korealaisopiskelija Dahnin korealaiseen ruokakulttuuriin keskittyvä videosarja.

Will Funk for Food

Osaako suomalainen mies tanssia? Tässä vauhdikkaassa dokumentissa tutustutaan helsinkiläiseen Will Funk For Food -katutanssiryhmään. Polttopisteessä ovat TV:stäkin tutun kokoonpanon suurimmat saavutukset ja henkilökemiat. Samalla pureudutaan locking-lajin piirteisiin ja battle-kulttuurin saloihin.

The Shouting Man

The Shouting Man on viisiosaisen ohjelmasarja jossa suomalainen huutotaiteilija, Ilkka Hautala, johdattaa katsojan huutamisen maailmaan, paljastaen oleellisimmat periaatteet muinaissuomalaisen parannuskeinon parissa.

Dusk To Dawn

Miikka ystävineen on päättänyt tehdä Nipu-auton kanssa vielä yhden unohtumattoman reissun. He matkaavat Nipun synnyinjuurille Japaniin, josta on tuleva myös sen viimeinen leposija. Matka on kuvattu vuonna 2009.

Minulla on tarina

Matias Hernesniemi dokumentoi henkilötarinoita, jotka kertovat ihmisen tarinan identiteetistä ja ihmissuhteista.  Ihmisen henkinen hyvinvointi perustuu omien juurien tiedostamiseen ja niiden vahvistaminen tarvitsee vettä, jotta voidaan kasvaa ylöspäin.

Driftailija

Driftailija on seikkailuohjelma, jossa kolmekymppinen Ari heittäytyy "maailman armoille" ajelehtimaan vailla matkasuunnitelmaa ja päämäärää. Hän liftaa sinne minne mieli vie ja kyyti on tarjolla. Sarjassa muun muassa päädytään ennalta tuntemattomien ihmisten luo yöpymään.