Näitkö jo?

På svenska

Mikä rahoitus?

Uusi kokkiohjelma?  Minidraamasarja? Verkon trolleihin perustuva animaatio? 10 sekunnin minielokuva? Videosarja mopokokoontumisajoista? Naisten eräohjelma? TOP10-ohjelma jostain ihan uudesta aiheesta?

Yle FOLK on internetissä toimiva, täysin uudenlainen videopalvelu. Sen tavoite on pienrahoittamalla suomalaisten tekemiä videoita ja videosarjoja nostaa uusia tähtiä taivaalle ja antaa kansalaisten äänen tulla kuulluksi. 

Suomessa tehdään loistavia videosisältöjä, mutta muuttuvassa maailmassamme ne hukkuvat valtavaan sisältömassaan.

Tarvitaan joku, joka ei vain poimi näitä, vaan myös rahoittaa niiden tekemistä ja kehittämistä ja nostaa nämä koko kansan tietoisuuteen. Siksi Yle. Siksi FOLK.

Hae rahoitusta! Haku on avoin 24/7 ja 365 

Tee noin 1-2 minuutin pituinen videohakemus. Kerro ideasi videolle tai videosarjalle, esittele itsesi ja paljon tarvitset rahoitusta päästäksesi alkuun. Hakemuksesi voi olla myös demo tulevasta projektistasi. 

Yle FOLKin raati käsittelee hakemusvideoita kuukausittain. Huomioi, että loppukuusta lähetetty video saattaa siirtyä seuraavan kuukauden käsittelyyn. Päätökseen vaikuttaa muun muassa idea, toteutus, laatu sekä vaativuus. 

Hakemusvideoita voi myös peukuttaa! Tämä on hyvä tapa viestiä raadin suuntaan ohjelmista, joita halutaan nähdä jatkossa.

Tee hyvä hakemus (ohjeita täällä), haipahaippaa hakemustasi sosiaalisen median alustoilla käyttämällä tunnistetta #ylefolk. Näin löydämme sinut!

P.s. Kurkkaa hakemussäännöt alta!